Antenne og Parabol

Lund’s El-Teknik opdaterer og servicer antenneanlæg

Trænger din antenne eller parabol til en opdatering eller måske en udskiftning? Oplever du rystende og støjende billeder på dit TV eller dårligt signal på din radio, er det nok på tide at få efterset- og måske udskiftet dit antenneanlæg. For at få det maksimale ud af dine TV- og radiokanaler, er det essentielt, at din antenne er monteret og indstillet korrekt og ikke er defekt. Hos Lunds El-Teknik kører vi gerne ud til dig og efterser samt servicere din installation, så du igen kan få glæde af dit TV og radio. Vi er din lokale antenneinstallatør i Nykøbing Falster og Marielyst.

Servicering og opsætning af parabol i Marielyst og Nykøbing F

En parabol er det der gør, at vi kan modtage diverse radiokanaler og tv-kanaler fra satellitterne ude i rummet. De fleste mennesker hører radio eller ser TV hver eneste dag, og derfor er det naturligvis vigtigt, at parabolen virker som den skal.
Ejer du et udlejningshus, som du lejer ud til udenlandske turister, er det en fordel at din parabol kan modtage et udvalg af tyske og andre internationale kanaler. Dette kan vi gøre ved at indstille parabolen til at modtage fra Astra-senderen, som har et stort udvalg af forskellige tyske, engelske, franske og italienske kanaler.

Kontakt os for yderligere information

Udover at yde service og opgradering af antenneanlæg og paraboler, tilbyder vi desuden opsætning, installation og opdatering af tv og andet multimedieudstyr. Når du vælger os som din el-installatør, kan du roligt forvente et veludført stykke arbejde samt god kundeservice. Vi servicere hver dag kunder på bl.a. Lolland-Falster og Sydsjælland og i Marielyst og Nykøbing Falster. Du er velkommen til at kontakte os26 21 36 61 eller blh@lundselteknik.dk for flere informationer eller en samtale om dine ønsker til diverse el-installationer.

Udover antenner og paraboler kan vi også hjælpe med elinstallationer, hårde hvidevarer, pool og spabade, belysning, luft til luft varmepumper, nybyggeri og renovering, vandvarme, samt data og netværksinstallationer.