Om os ─ elektriker og el-installatør

[fusion_text]

Vores profil ─ erfaren elektriker & el-installatør i Marielyst og Nykøbing F

Lund’s El-Teknik er et installatørfirma beliggende i Marielyst på Sydfalster. Herfra hjælper vi alle vores kunder ─ som primært befinder sig på Sydfalster og Sydsjælland ─ med en lang række forskellige installationsopgaver. Vores elektrikere er faguddannede, og vi sætter en stor ære i at udfordre  vores faglighed med henblik på videreudvikling af vores kompetencer.

Hos Lund’s El-Teknik kan vi hjælpe jer med løsning af installationsopgaver indenfor:

Løsninger af opgaver bliver altid tilgået med en høj grad af professionalisme, hvor vores elektrikere stræber efter at levere el-arbejde i højeste kvalitet ─ særligt i forbindelse med sikkerhed og dokumentation.

Herudover kan du som kunde hos Lund’s El-Teknik forvente jævnlig kommunikation, hvor vi gerne inddrager dig i løsning af opgaverne, således at vores elektrikere kan løse opgaverne på en måde, som lever op til dine krav og forventninger.

 

Søger du el-installatør eller elektriker på Sydfalster?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra vores elektriker, eller vil du blot høre om dine muligheder, så er du velkommen til at ringe på telefon 26 21 36 61. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores kontaktside ─ og vores elektriker vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Manden bag Lund’s El-Teknik – Bjarne Lund-Carøe

 

Manden bag Lund’s El-Teknik, Bjarne Lund-Carøe, blev færdigudlært som kommunikations-elektriker i 1995, er gift og har to børn.

Bjarne har arbejdet i diverse større- og mindre firmaer herhjemme, samt været på Thule-basen i Grønland.

Firmaet Lund’s El-Teknik blev grundlagt i 2002 – det skete efter bestået el-installatør-eksamen fra Københavns Maskinmesterskole i 2001. I starten blev firmaet drevet med udgangspunkt i Søborg og Vanløse, men siden 2005 er det sket fra Marielyst på Sydfalster.

Marielyst er ikke et ukendt område, idet Bjarne er uddannet elektriker på disse kanter, og derfor kender området ind -og ud. Bjarne har ligeledes fulgt med i den rivende udvikling, som Marielyst har gennemgået i de senere år og da muligheden bød sig i 2005, slog han til.

Firmaet har nu til huse på hjørnet af Marielyst Strandvej og Stovby Ringvej – det første hus man får øje på, når man passerer byskiltet på Marielyst Strandvej.

Lund’s El-Teknik er en virksomhed i stærk udvikling, som tilbyder et højt niveau af kvalitet og service – for Bjarne er jobbet ikke bare et ganske normalt job – det er en lidenskab! Og det kan ses…