LUND’S EL-TEKNIK HAR STOR ERFARING INDENFOR RENOVERING OG NYBYGNING

Når der skal renoveres eller bygges nyt, er det vigtigt at tænke på el-installationen, og hvordan man ønsker den integreret i sit hjem.

Ønsker man en IHC-løsning (Intelligent House Controle), hvor mulighederne for central styring og fleksibilitet er i højsæde, er det vigtigt at vide dette inden der trækkes kabler. Denne løsning gør, at man fra én kontakt, stort set kan tænde/afbryde al belysning i boligen. Vælger man denne løsning, er det muligt at installere nye afbrydere uden først at der skal trækkes nye kabler, da afbryderen fungerer som en trådløs ”fjernbetjening” der styrer lampeudtaget og stikkontakter.

Et andet populært tiltag er at lave intelligente ”stand alone” løsninger såsom lyddæmpning, bevægelsescensorer og timer (eks. sætte tid på kaffemaskinen, så den automatisk slukker efter 10-15 minutter), skumringsrelæer (eks. Er det altid en god investering at sætte op i sin indkørsel – den er både energibesparende, behageligt at lyset automatisk tændes, samt den præventive virkning den har i forhold til uvelkomne gæster) osv.

Når man vælger kontakter/afbrydere, kan man selv vælge hvilken farve rammer man vil have – det er altså ikke mere nok, bare at tage til takke med hvide eller grå, men nu er det muligt at vælge nøjagtig den farve, man finder mest passende til ens bolig – det er trods alt en ting, der skal kigges på i mange år fremover.

Få flere ideer på http://www.lk.dk/.

Vi står selvfølgelig altid parat med faglige gode råd, gode ideer -og ikke mindst professionel vejledning.

Kontakt os for flere informationer eller en samtale om dine ønsker til installationer.