Varmepumper til hus og pool

Hos Lund’s El-Teknik tilbyder vi salg og opsætning af forskellige løsninger inden for varmepumper til både bolig og swimmingpool. Vi har lang erfaring med installation af varmepumper, og vi forhandler kun produkter fra markedets bedste producenter. Sommerhus, helårsbolig eller virksomhed – vi dækker Sydhavsøerne og Sydsjælland.

Skær i energiforbruget med en varmepumpe

Med en luft/luft varmepumpe kan du effektivt spare penge på opvarmningen af din bolig. Varmepumpen fungerer både som supplement og erstatning til konventionel opvarmning, hvorfor den kan indgå i det omfang, du ønsker. Du kan blot nyde et forbedret indeklima samt en besparelse på omkring 3/4 af energiregningen.

Styringen af varmepumper kan i dag ske på flere måder – både manuelt men også med et indbygget GSM-modul eller via Wi-Fi.
Vi forhandler udelukkende kvalitetsvarmepumper fra anerkendte producenter.

Søger du et alternativ til el som den hovedsagelige opvarmningskilde til din pool, er en luft/vand varmepumpe særdeles velegnet. Varmepumpen er ikke blot bedre for miljøet, den skærer også betydeligt i din elregning – endda op til 85% sammenlignet med elvarme. Vi forhandler poolvarmepumper fra Gullberg Jansson, der producerer poolvarmepumper, der henvender sig særligt til nordiske klimaforhold. Vi har desuden erfaring med installation af varmepumper til både indendørs og udendørs pools.

Ring og hør nærmere

Ønsker du at vide mere om, hvordan installation af varmepumper kan skære i din energiregning samt mindske miljøbelastningen? Vi er KMO-certificeret og godkendt kølemontør og står klar til at vejlede dig. Du er derfor velkommen til at kontakte os på telefon 26 21 36 61, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Marielyst, og vi dækker hele omegnen samt Nykøbing F. Vi glæder os til at hjælpe dig eller din virksomhed.