El-installationer til private og erhverv

Vores kundeskare spænder bredt, og vi løser opgaver og udfører el-installationer for både private og i erhvervsmæssige regi. Vi klarer alle typer opgaver, store som små, så uanset om du skal have udskiftet dine stikkontakter eller dit tavleanlæg, løser vi opgaven med stor grundighed og professionaltiet. Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med det nyeste professionelle værktøj, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og effektivt.

Erfarne og faguddannede fagfolk

Vores dygtige fagfolk har alle en faglig uddannelse og stor erfaring, hvilket sikrer dig et godt – og veludført resultat – hver gang! Vi har dermed både kompetencerne og erfaringen til at klare alle typer opgaver inden for elektriske installationer og energiløsninger, varmepumper, solceller samt belysning. Er der behov for rådgivning og vejledning, står vi til rådighed.

Din lokale el-installatør på Lolland-Falster og Sydsjælland

Lund’s El-Teknik har eksisteret siden 2002 og har derfor efterhånden varetaget alle former for el-installationsopgaver og reparationer.  Firmaet er i dag beliggende i Marielyst på Sydfalster, hvorfra vi hver dag kører ud til kunder på Lolland-Falster og Sydsjælland. Vil du vide mere om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at tage kontakt til os. Ring til os på 26 21 36 61 eller send en mail til blh@lundselteknik.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål.